SEO Usluge

Vrste SEO usluga koje radimo:

Sa ponosom vam predstavljamo naše seo usluge koje smo kroz godine rada sa klijentima usavršili i koje vam mogu pomoći da ostvarite bolje rezultate na onlajn pretraživačima.

SEO analizom sajta utvrđujemo sve prednosti i mane vašeg biznisa. I kreiramo globalnu sliku i plan rada u cilju daljeg rada i optimizacije.

SEO analiza konkurencije obuhvata istraživanja u cilju prikupljanja podataka i prednosti koje konkurencija ima u odnosu na vas kada je SEO u pitanju.

Content marketing strategija vam pomaže da uz pomoć ciljanog sadržaja koji je kvalitetan i koristan privučete nove i potencijalne klijente sa pretraživača.

Dodajemo vaš biznis na mapu i optimizujemo vaš web sajt za bolje pozicioniranje na lokalnim ključnim riječima.

Optimizacija vašeg onlajn shopa tj. ecommerce radnje kako bi poboljšali pozicije vaših proizvoda na pretraživačima.

Migriramo stari domen na novi ako utvrdimo da je vaš stari domen ugrožen i da je možda bolje početi na novoj i čistoj strani lista.

Istražujemo listu ključnih riječi koje će vam donijeti bolje pozicije, više posjeta i naravno profita.

Gradimo samo kvalitetne linkove ka vašem biznisu i provjeravamo koje to linkove konkurencija koristi.

Imate višejezični sajt? U ovom slučaju vam je potrebna pravilna struktura prevoda i hreflang tagova kako biste izbjegli kopiran sadržaj.

Radimo SEO za korporacije, tj, Korporativni SEO i uspostavljamo veće sisteme rada kako bi popravili pozicije i sliku vašeg brend imena.

Provjeravamo da li gubite SEO pozicije zbog toga što vam je neko uradio negativan SEO ili zbog toga što vas je Google penalizovao. Popravljamo pozicije nakon negativnog SEO-a ili Google penala.

Uspostavljamo sve potrebne analitike kao sto su Google Analytics i Google Search Console u svrhu praćenja rasta i optimizacije vašeg biznisa.

Koristimo najbolje SEO strategije kako bismo generisali NAJBOLJE rezultate.

Naš tim je specijalizovan za on site SEO i off site SEO kao i za Content Marketing strategije. Imamo provjerene rezultate kod klijenata koje su rađene pravilno i na dugoročne staze.