SEO Optimizacija & Marketing

SEO nudi vidljive i efektivne rezultate i pozicije na pretraživačima koje vode do povećanja prodaje, profita i vrijednosti za naše klijente.

Naše usluge SEO optimizacije obuhvataju: On Site SEO, Off Site SEO, Izgradnju Linkova, Istraživanje Ključnih Riječi, Tehnički SEO i Analizu i Strategiju.

On Site SEO

On site SEO je optimizacija stvari na samom sajtu, poput naslova, meta opisa, slika, strukture linkova, brzine učitavanja sajta i ostalog

Off Site SEO

Off site SEO je optimizacija stvari van sajta, kao što su članci na drugim web sajtovima, eksterni linkovi ka vama, disavow linkova, marketing na socijalnim mrežama i brendiranje.

Izgradnja Linkova

Esencijalni dio svake uspješne SEO strategije je izgradnja linkova sa kvalitetnih stranica koji će učvrstiti vaš SEO link juice (sok) i osigurati vam bolje pozicije na pretraživačima.

Ključne Riječi

Ključne riječi su glavni pokretač svakog posla onlajn i oflajn. Vaši budući kupci su na pretraživačima i kucaju ključne riječi kako bi vas pronašli, ne zaostajte za konkurencijom.

Tehnički SEO

Tehnički SEO je najbitniji faktor svake uspješne kompanije, vaš brend možda ima spoljašnji izgled ali unutrašnja struktura koda je takođe bitna kao i responsivnost samog web sajta, aplikacije i softvera.

Analiza/Strategija

Analizom tržišta stvarate prednost u odnosu na konkurenciju, kreirate nove kanale prodaje i strateški pozicionirate iznad ostalih. Bez analize i strategije gubite ogroman novac na nepotrebnan marketing.

SEO optimizacija i usluge seo optimizacije su veoma bitne za vaš onlajn uspjeh. Naše SEO strategije će vam donijeti bolje pozicije na pretraživačima. Uradićemo potpunu SEO analizu za vas zajedno sa izvještajima, izgradnjom linkova i indeksovanjem stranica. Mi smo tim koji godinama radi sa jednim od najvećih kompanija u Evropi I Americi i sada smo odlučili da ojačamo i pomognemo našem lokalnom tržištu.

SEO danas predstavlja najvažniju sferu digitalnog marketinga. Našim klijentima nudimo kvalitetnu uslugu uz prihvatljive cijene. Prepustite digitalni marketing nama, jer pratimo najnovije vijesti i metode koje djeluju na pretraživačima poput Google-a, Binga, Yahoo-a i ostalih.

Ne morate ostajati bez posla koji ste godinama gradili, dovoljno je da se adaptirate i ponudite svojoj porodici i klijentima vaše usluge preko interneta. Novije generacije su onlajn, tržište je jače iz dana u dan, postanite dio pokreta koji ima jaku i svijetlu budućnost.

Istraživanje Ključnih Riječi / Strategije

Jedan od važnijih elemenata svake SEO strategije su ključne riječi. Prepustite nam da kreiramo najbolju strategiju za linkove i optimizaciju ključnih riječi kako bi vas klijenti pronašli onlajn i povećali vaše posjete i profit.

Redovni Izvještaji

Redovno ćemo kreirati i slati izvještaje vezane za SEO, posjete i ključne riječi koje vam donose najviše potencijalnih kupaca.

POVEĆAJTE POSJETE & PROFIT

Recite nam više o vašem poslu.

Dopustite nam da vam pomognemo sa rastom vašeg biznisa onlajn.

 

Naš tim profesionalnih SEO stručnjaka je odličan izbor za uspješnu poslovnu saradnju.