SEO Analiza Konkurencije

Uspjesna digitalna strategija je bazirana na ispravnom podesavanju analitike i analize konkurencije.

Kompletna analiza konkurencije

Kompletna analiza konkurencije i site audit ili revizija vašeg i njihovog web sajta će nam dati kompletnu i čistu sliku vaše industrije. Takođe na osnovu vaših trenutnih pozicija možemo utvrditi vaše onlajn prisustvo/vidljivost u odnosu na vaše glavne konkurente.

Temeljna analiza koristeći samo premium (plaćene) alate poput semrusha, ahrefsa i screamingfroga će nam ukazati na potencijalne prepreke koje koče vaš web sajt i daće nam jasniju i širu sliku budućih marketinški ulaganja.

Kompletna analiza vaše konkurencije obuhvata pregled njihovih ključnih riječi, content marketinga koji oni koriste, i linkova koji su im osigurali bolje pozicije od vaših. Na ovaj način stvaramo poslovnu prednost i kreiramo marketinški i SEO plan gdje sa samo 20% više uloženog truda i rada možemo ostvariti 80% bolje rezultate.

Takođe ćemo analizirati njihove plaćene reklame (ako postoje) i na osnovu njihovog ciljanog tržišta stvoriti optimalnu kampanju za vaše buduće marketinške kampanje.

Kompletan Plan Kako Prestići Konkurenciju

Prikupljanjem i analizom podataka od strane konkurencije, tačno ćete znati koje metode oni koriste, koliko im je autoritativan domen i šta koriste za rast njihovog web sajta, aplikacije ili ecommerce shop-a.

Mi ćemo vam pomoći da razvijete jednistven plan, uštedite novac i vaš rast je neminovan.

Uradićemo SEO analizu konkurencije u vidu SEO analize njihovog sajta, koje ključne riječi ciljaju i šta im donosi najviše posjeta i profita.

Dobro isplanirana kampanja kada su ključne riječi u pitanju vam može sa minimalno uloženog truda u SEO ili content marketing donijeti značajnu prednost u odnosu na konkurenciju.

Pažljivo isplaniran put SEO optimizacije i izgradnje sadržaja će vam mimo poslovne prednosti značajno i uštedjeti novac, jer svaki tekst i ključna riječ za koju vam optimizujemo sajt će vam donijeti nove potencijalne klijente.

200

Kompanija Analizirano

120

Niša (tržišta) analizirano

160

Revizija sadržaja

100

Revizija klijenata

33

Projekta praćeno u istom trenutku

45

Analitka sajta praćeno

Povećajte posjete & PROFIT

Recite nam više o vašem projektu

Izgradimo vaš onlajn biznis zajedno

Zatražite profesionalnu analizu i reviziju vaše konkurencije i izgradite pravilnu marketing i SEO strategiju koja odgovara vašim potrebama.