Content Marketing Strategija

Kreiramo savršenu content marketing strategiju za svakog klijenta. Naši iskusni pisci znaju kako tekst može da proda sve.

Content marketing gradi onlajn društva, podstiče i povećava pozicije kreiranjem i dijeljenjem visoko kvalitenog sadržaja koji rješava probleme kroz informativan tekst.

Content marketing postoji da zadovolji poslovne ciljeve i utiče na ponašanja kupaca. Kao što smo naveli, glavni cilj je interakcija čitaoca i interakcija između brenda i potencijalnog kupca.

Content marketing se sastoji iz istraživanja ključnih riječi koje vaši potencijalni kupci i klijenti traže na pretraživačima. Zatim se kreira sadržaj koji je koristan i pun informacija vezanih za proizvode i usluge koje su tražene na osnovu prethodno istraženih ključnih riječi. Istraživanja su pokazala da sadržaj konvertuje 70% više klijenata za razliku od regularnih reklama.

U zadnjih 10 godina intenzivnog istraživanja i optimizacije tekstova za naše klijente smo stvorili formulu koja donosi provjerene rezultate. U nastavku je princip rada i content marketing strategije koju smo uspostavili samo za naše klijente:

Ključne riječi koje prodaju

Postoje određene vrste riječi koje kupci traže na pretraživačima kako bi donijelu odluku prije kupovine, mi znamo koje su to riječi.

Dužina članaka

Pretraživači poput Googla očekuju određeni broj riječi u članku, aplikaciji, web sajtu, ecommerce shopu, blogu. Mi tačno znamo koja dužina članka najbolje pozicionira i kako se najbolje dobijaju ključne riječi.

Struktura Sadržaja

Svaki sadržaj treba da ima svoju strukturu koja će olakšati čitaocima i pomoći im da donesu odluku da kupe ono o čemu čitaju.

Interakcija sa Čitaocima

Interakcija u content marketingu je jako bitna, kako čitaoci reaguju na vaš tekst i da li ste im odgovorili na pitanja zbog kojih čitaju vaš tekst.

Pokrivenost Sadržaja

Kada kreiramo content marketing strategiju  mi mislimo i na to da li taj isti sadržaj pokriva sve kanale prodaje. Da li je taj tekst nešto što će vaši potencijalni kupci htjeti da podijele na socijalnim mrežama i ostalim kanalima prodaje gdje se većina kupaca nalazi.

Konverzija

Da li je rezultat postignut, cilj content marketing strategije je da kroz tekst i sve ostale korake na kraju konvertuje osobu koja je pristigla na vaš biznis preko sadržaja.

Svjesni smo važnosti uspješne content marketing strategije, i zato kreiramo samo informativan, koristan i ubjedljiv sadržaj koji hvata pažnju kupca.

Effective Copyrighting

Kreiramo sadržaj koji ubjeđuje web korisnika da klikne na ponudu koju nudite, da kupi određeni proizvod ili da vas kontaktira u vezi vaših ostalih usluga. Iskusan pisac tačno zna kako jedna riječ može da konvertuje kupce za sve što poželite.

Povećajte Posjete & Zaradu

Recite nam nešto više o vašem poslu.

Tu smo da vam pomognemo ukoliko je to moguće

Privucite i ubijedite vašu ciljnu grupu i povećajte vidjlivost vašeg biznisa ili web sajta u pretraživačima uz pomoć sadržaja kreiranog od strane naših pisaca i copywritera.